• 10 december 2013

  Open huis

   A.s. zaterdag van 11:00 tot 14:00 is er open huis bij de starterswoningen aan de Wicher Wuitestraat 10 in Daarlerveen. Nieuwsgierig? Kom dan gerust een kijkje nemen...

  En de buurman heeft aangeboden dat als je ook wilt zien hoe geweldig het eindresultaat kan zijn je gerust even bij hem aan mag bellen!!! Hoe gaaf is dat!

  Lees verder >>
 • 19 maart 2013

  Het wordt lente

  Na een vorstrijke winterperiode is het weer eindelijk aan de beterende hand. De fundatie voor de volgende 2-onder-1-kap woning is inmiddels en met het grondwerk van de starterswoningen is een aanvang gemaakt.

   A.s. vrijdag zal worden gestart met het casco van de dubbele woning en over 2 weken zal vrijdag's de kap worden geplaatst. De starterswoningen volgen in dezelfde fasering. Als alles meezit betrekken de nieuwe bewoners nog voor de bouwvak hun nieuwe woning.

  Lees verder >>
 • 18 januari 2013

  Start Bouw

  Momenteel is het nog rustig op het plan vanwege de sneeuw en vorst. Maar zodra het weer het toe laat zal worden gestart met de bouw van de 2-onder-1 kap op kavel nummer 12 en 13.

  Ook worden de starterswoningen op kavel 16 t/m 19 opgestart. Als de winter niet te standvastig is, zullen de kopers nog voor de bouwvak van 2013 hun nieuwe woning kunnen betrekken.

  Lees verder >>
 • 30 juli 2012

  1e Starterswoning verkocht!

  De eerste starterswoning is verkocht. De kopwoning van het blok van 4 aan de noordzijde van het plan zal vanaf midden volgend jaar bewoond worden door Berthil Jansen. 

  Lees verder >>
 • 30 juni 2011

  Aanleg infra

  De aanleg van de infrastructuur van het plan is in volle gang. Timmerhuis Weg- en waterbouw is afgelopen maandag gestart en de contouren worden langzamerhand duidelijk.
  De verwachting is dat nog voor de bouwvak de bouwwegen gereed zullen zijn.

  Lees verder >>
1 | 2